dimarts, 26 juliol 2022

Nou punt d'informació i interpretació de la Serra de Bellmunt-Almenara a l'espai la Garuta de Castellserà

Nou punt d'informació i interpretació de la Serra de Bellmunt-Almenara a l'espai la Garuta de Castellserà

 Aquest mes de juliol han acabat les obres d'adequació d'un punt d'informació i d'interpretació a la serra de Bellmunt-Almenara a l'espai la Garuta de Castellserà. És una actuació inclosa en el projecte ‘Paisatges de Ponent' del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida que compta amb un import de 33.374,82 euros, i que està cofinançada per la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Castellserà, amb fons FEDER.

L'edifici de la Garuta és un equipament municipal de caràcter cultural de l'Ajuntament de Castellserà situat al centre del nucli urbà, que disposa d'un espai en planta baixa idoni per acollir un punt d'informació i divulgació dels valors de la serra.

Les obres d'adequació de l'edifici tenien com a objectiu dissenyar, produir i instal·lar la museografia per a la visita i interpretació de la serra de Bellmunt-Almenara, dotar el punt d'informació d'equips audiovisuals per la divulgació de l'espai natural i, dissenyar i crear un web d'informació i perfils a les xarxes socials disponibles per a la divulgació i promoció de l'espai.

Com a resultat d'aquesta actuació, el municipi guanya un nou atractiu turístic que serveix per oferir un punt d'informació i divulgació de la serra de Bellmunt-Almenara.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 5km/h S

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius