dijous, 28 juliol 2022

Genís Guixé, director esportiu de LSA, valora molt positivament la participació als tornejos de futbol base internacionals a la Donosti i Helsinki Cup

Genís Guixé, director esportiu de LSA, valora molt positivament la participació als tornejos de futbol base internacionals a la Donosti i Helsinki Cup

L'agramuntí Genís Guixé valora molt positivament la participació dels equips que des de l'empresa esportiva LSA (Learning Soccer Academy) es van confeccionar per participar a dos tornejos de futbol base internacionals, com són la Donosti Cup i la Helsinki Cup. Guixé, que és director esportiu de LSA, destaca que, per exemple, a la capital finlandesa, es va aconseguir dos triomfs molt destacats: "Érem menys equips que a Donosti i dels 5 equips participants, 4 masculins i 1 femení, un dels masculins va ser campió de la Helsinki Cup. És un fet que a nivell de palmarès és un repte molt bonic que no ens pensàvem poder aconseguir. I el femení va quedar campió de la fase de plata".

Així doncs, a part dels títols dels dos equips, el masculí i el femení, també destaca la classificació a semifinals de dos equips més. 

Per altra part, sobre la participació a la Donosti Cup, destaca el títol aconseguit amb els equips G10 i G19 LSA Ladies i finalistes amb l'equip B10 Lleida i Aragó.

Fora de l'activitat en l'empresa LSA, Guixé ha anunciat que de cara a la propera temporada continuarà entrenant al CE Sabadell FC, tot i que canviarà d'equip, ja que la propera temporada entrenarà l'infantil A, un dels millors equips del futbol base del Club.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

30°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h S

 • 39°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 38°C
  DV
 • 40°C
  DS

En directe

Els Informatius