divendres, 29 de juliol 2022

Agramunt fa un pas endavant per la igualtat amb l'aprovació del nou Pla d'Igualtat d'Oportunitats

Agramunt fa un pas endavant per la igualtat amb l'aprovació del nou Pla d'Igualtat d'Oportunitats

El ple de l'Ajuntament d'Agramunt va aprovar ahir, per unanimitat, el Pla d'Igualtat d'Oportunitats 2022-2026, un document estratègic i transversal que permetrà a l'administració garantir la igualtat efectiva entre dones i homes en l'àmbit laboral, creat per un comitè d'igualtat format per representants de l'equip de govern i representants sindicals. D'aquesta manera, el consistori ratifica el compromís per erradicar totes les formes de desigualtat i continuar treballant cap a una societat d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones i sense cap discriminació. 

Durant la sessió plenària també es van aprovar per unanimitat dos protocols. Un per a la prevenció, l'actuació i la resolució de situacions d'assetjament sexual, assetjament per raó de sexe i assetjament per raó d'orientació o identitat sexual, i un segon protocol per a la prevenció i abordatge de l'assetjament psicològic laboral a l'Ajuntament d'Agramunt  

Un altre dels punts que es va sotmetre a votació plenària va ser la declaració de l'edifici de l'Escola Macià-Companys bé d'interès local. Tots els grups van votar a favor de registrar com a BCIL aquest edifici municipal.

L'ajuntament ple també es va adherir al manifest en defensa de les banquetes arbrades del Canal d'Urgell i el seu entorn, i va aprovar la modificació de la taxa de prestació del servei d'assistència i estada en llars i residencies de la tercera edat per poder anar adaptant els preus de la residència d'Agramunt als preus fixats per la Generalitat, i que ara estan per bastant per sota. Ara s'ha aprovat un augment del 10 per cent de la taxa.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 23°C
  DS.
 • 23°C
  DG.
 • 22°C
  DL.
 • 22°C
  DT.
 • 27°C
  DC.

En directe

Els Informatius