divendres, 26 agost 2022

'Lo Niu' mostra la vigència de Viladot amb els projectes de quatre artistes

'Lo Niu' mostra la vigència de Viladot amb els projectes de quatre artistes

‘Jo, poema', d'Alba Sánchez-Fortún i Laia Rausi; ‘La poesía escondida y el juego nuevo' de Luis Abadi; i ‘Històries de la incomunicació', de Joan Codina són els tres projectes artístics que actualment s'estan duent a terme a ‘Lo Pardal' amb la primera residència de creació ‘Lo Niu'. organitzada per Lo Pardal- Fundació Guillem Viladot i l'Ajuntament d'Agramunt. Un dels objectius d'aquesta residència artística, indica el director de la Fundació Privada Guillem Viladot, Pau Minguet, és demostrar la vigència de l'obra de Viladot, de la que parteix els projectes artístics que s'estan preparant: "Demostrar la vigència de Viladot. Viladot és un personatge que toca moltes tecles i que les toca d'una forma molt contemporània, perquè a dia d'avui encara ens permet seguir reflexionant o abordant d'una forma crítica el nostre present".

Els artistes treballaran fins al proper 9 d'octubre, quan es farà la presentació dels projectes amb una exposició a Lo Pardal: "Aquesta mateixa sala, el 9 d'octubre, que coincidirà amb la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, acollirà una exposició amb els tres projectes dels quatre artistes que es podrà veure fins a final d'any. I a banda, la Fundació Joan Brossa, també se sumarà al projecte fent una publicació que a finals d'any haurem de veure materialitzada".

Així doncs, gràcies a la col·laboració de la Fundació Joan Brossa Centre de les Arts lliures, s'editarà un llibre on quedaran recollides les seves experiències i on es mostraran diversos conceptes transversals dels processos creatius realitzats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius