dijous, 1 setembre 2022

TradiSió organitza una votació per decidir els tres nous caparrons

TradiSió organitza una votació per decidir els tres nous caparrons

L'entitat TradiSió ha rebut un total de 6 propostes per tal de realitzar els propers caparrons, les figures que homenatgen a diferents agramuntins que van ser molt populars en el seu moment. Les propostes rebudes són pel Feliciano García Lora; en Manel Ginestà i Carnè; en Miquel Rovira Jovell; la Josefa Lombardo Molina; en Ramon Palou Pérez i la Divina Miralles Benet. Un cop rebudes totes les propostes, durant la Festa Major es durà a terme les votacions per tal d'escollir-ne tres, tal i com indica el president de TradiSió, Joan Pedrós: "D'aquestes sis famílies que han presentat un caparró, en sortirà 3. La idea és que els tres més votats siguin els tres següents caparrons que es faran".

Així doncs, les votacions es faran el dijous, divendres, dissabte i diumenge mentre es facin les activitats de cultura popular a la Plaça de l'Església, entre les 19.00 h i les 20.30. Les persones que vulguin votar hauran de ser majors de 16 anys i ho hauran de fer presencialment i amb el seu DNI. El recompte de les votacions es farà el diumenge, 4 de setembre, un cop es tanquin les votacions a les 20.30 h. Després del recompte, s'anunciarà el resultat públicament.

Els votants només podran votar per un caparró. Els tres més votats seran els que s'acabaran construint. A dia d'avui, ja estan construïts 4 caparrons, el del Victorino Puebla; la Bepeta Manetes; l'Angelina Comadrona i en Jaume Brils. Hi ha un cinquè caparró que ja es va adjudicar abans de la pandèmia, tot i que encara no s'ha pogut construir, com és el caparró d'en Petera. Amb els tres últims caparrons que s'escolliran en aquesta Festa Major, es completarà la família de 8 figures que TradiSió havia anunciat des del principi d'aquest projecte.


Imatge del ball dels Caparrons de la Festa Major de 2021 - Radio Sió

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius