dimarts, 6 de setembre 2022

Més de 500 alumnes inicien avui les classes a Agramunt sense incidències

Més de 500 alumnes inicien avui les classes a Agramunt sense incidències

Més de 500 alumnes han iniciat avui les classes al municipi d'Agramunt, un dia després que la resta dels alumnes de Catalunya a causa de la festivitat d'ahir dilluns. L'inici de curs s'ha produït sense cap incidència destacable, més enllà dels canvis introduïts pel Departament d'Educació durant aquest mes d'agost en relació als horaris dels escolars. 

Pel que fa a l'Escola Macià-Companys, tindrà 335 alumnes a les seves classes. Durant aquest mes de setembre, l'escola acabarà les classes a les 13.00 h al matí mentre que a les tardes, oferirà l'hora de lleure educatiu fixada des de les 15.30 h fins a les 16.30h amb monitors del centre. L'escola calcula que utilitzaran aquesta hora de lleure educatiu el 50 per cent de l'alumnat.

Pel que fa al Col·legi Mare de Déu dels Socós, han començat les classes 181 alumnes. En aquest cas, l'horari durant el mes de setembre serà el mateix durant els matins i, a les tardes, ofereixen monitoratge dels alumnes des de les 16.00 h fins a les 17.00 h.

Finalment, la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt també ha començat les classes amb una seixantena d'alumnes, sense cap incidència destacable.

Demà començaran les classes els alumnes de l'INS Ribera del Sió d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius