dijous, 15 de setembre 2022

El Col·legi Mare de Déu dels Socós aposta pel treball globalitzat i cooperatiu aquest curs

El Col·legi Mare de Déu dels Socós aposta pel treball globalitzat i cooperatiu aquest curs

El Col·legi Mare de Déu dels Socós ha iniciat el curs 2022-23 amb 181 alumnes i seguint amb la filosofia iniciada el curs passat i que passa per un treball globalitzat amb diferents metodologies, com el treball cooperatiu i els projectes. 

Pel que fa al lema central d'aquest any, dir que és ‘Viu i deixa la teva petjada'. El director del centre, Josep Maria Porté, indica que té a veure no només amb la relació dels alumnes amb els seus companys si no també, amb el medi ambient: "El deixar la teva petjada no és només deixar empremta a la resta de companys i comunitat educativa sinó també que aquest any està molt relacionat amb el medi ambient. Per tant, al llarg del curs farem molt treball amb el medi i el planeta, ara que ens fa més falta que mai, i també amb tota la comunitat".

A més, amb l'eliminació de les restriccions pandèmiques, aquest any l'escola recupera el treball en ambients a l'educació infantil, que permet que els alumnes de diferents grups puguin interactuar i compartir espais.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius