dimarts, 20 de setembre 2022

L'Escola de Música torna a organitzar el taller de música per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys

L'Escola de Música torna a organitzar el taller de música per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys

L'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) ha tornat a organitzar, per aquest curs 22-23, un taller de música per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. El taller anirà a càrrec de Montserrat Isanta. 

La proposta és oferir a les famílies un espai on a través de les cançons, la veu, la música, els moviments i els ritmes, els infants i les seves famílies puguin compartir la complicitat, el joc i la tendresa, per tal d'enfortir el vincle i fomentar positivament el desenvolupament global de l'infant. El director de l'EMMA, Ignasi González, destaca la importància d'introduir la música en els primers anys de vida: "Nosaltres pensem que és molt important perquè està demostrat que la música participa en el desenvolupament cognitiu i emocional de les persones. I incorporar-la en una edat tant primerenca segur que és positiu per a tothom".

Les sessions de música en família es faran els dimarts de 18 a 18.45 h. Les famílies que estiguin interessades en participar-hi poden demanar tota la informació a la mateixa escola de música.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius