dilluns, 26 setembre 2022

Vuit famílies d'Agramunt fan una inscripció conjunta a la llar d'infants per reclamar més places a I0

Vuit famílies d'Agramunt fan una inscripció conjunta a la llar d'infants per reclamar més places a I0

Un total de 8 famílies d'Agramunt han fet avui una preinscripció conjunta pel curs I0 de la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt per a un total de 9 nadons, una mesura de pressió per a que cap infant es quedi sense una plaça en aquesta llar d'infants. 

Al davant d'una pancarta en la que s'hi pot llegir ‘Deixem de treballar? Places per a tots!', un grup de 8 famílies han fet avui una preinscripció conjunta dels seus fills a la llar d'infants per evitar que hi hagi preferència d'uns vers els altres. Amb aquest nombre d'inscripcions, de cara al gener, faltaran dues places. El problema, indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, és que aquest curs mai hi havia hagut tanta demanda. Ara, amb el nombre de places actual, que són 12, es demanarà desdoblar la línia a Educació: "El que hem de fer és demanar una nova línia d'I0. Ara hi ha una línia concedida de 12 places i el que hem de fer és desdoblar-la. Potser no cal dues línies de 12, però sí de 8 i 8. Amb això ja podrem donar resposta a la demanda que tenim actual amb el nombre de naixements i havent agafat el padró d'habitants".

Per tal de donar solució a aquest problema, Fernández ja ha avançat que aquest divendres es reuniran amb responsables d'Educació per tal de visitar les instal·lacions i avaluar les possibilitats. Tot i això, l'alcaldessa ja ha apuntat que l'objectiu, des del consistori, és donar resposta a totes les famílies per a que cap es quedi fora.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius