dissabte, 1 octubre 2022

Virginias presenta a la Fira 7 nous torrons i la línia Virginias Cacau, amb la gamma Benefits com a novetat

Virginias presenta a la Fira 7 nous torrons i la línia Virginias Cacau, amb la gamma Benefits com a novetat

Virginias presentarà, a la 33a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, les diferents novetats d'aquest any, que es concreten en set noves varietats de torró i també la presentació de Virginias Cacau, amb la gamma de tauletes de xocolata Benefits com a gran protagonista. El propietari de Virginias, Àngel Jubete, explica que aquesta nova gamma és la primera gamma de productes funcionals amb xocolata, a la que s'incorpora activadors com antioxidants, melatonina, pròpolis o omega 3, entre altres. Aquesta línia de producte ja es va presentar a Alimentària i ara arribarà a Agramunt, en el marc de la fira: "Va ser una gamma que vam presentar a Alimentària i que va tenir un gran impacte. Jo crec que serà un bon moment per a que també a Agramunt es pugui veure la innovació que des de Virginias estem fent i presentem a tota la gran distribuïdora a Espanya i tinguin l'oportunitat de conèixer totes les nostres novetats".

Pel que fa a les novetats en l'àmbit del torró, aquest any el grup presenta el torró de panetone; el torró de lemon pie; el torró de gintònic en format maduixa i el de praliné amb flor de sal. En la gamma de sense sucres, també es presenta novetats com el torró de plàtan o el de xocolata amb guindes.

Per altra part, Virginias també estarà present a les aules del gust, del tast i l'aula de la xocolata i el vi de la fira. Pel que fa a l'Aula del Gust, Virginias oferirà una demostració de la mà del xef Arnau París, moment en el que també es farà la presentació del licor de crema del torró d'Agramunt. La demostració es farà el dissabte, 8 d'octubre, a les 19.30 h.

Pel que fa a l'Aula del Tast, Virginias patrocinarà la sessió amb Julià Castelló, en la que es presentarà el xuixo de Girona amb Torró d'Agramunt. La sessió també serà el dissabte, 8 d'octubre, però a les 17.00 h.

Finalment, Virginas patrocinarà la sessió del diumenge, 9 d'octubre, a les 12.30 h, de l'Aula de la Xocolata i el Vi, que es farà conjuntament amb el Celler Mas Blanch i Jové i Virginias. En aquesta sessió també hi participarà l'Espai Guinovart, que aportarà la part artística al maridatge entre vins i xocolata.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius