divendres, 30 setembre 2022

Agramunt treballa per aconseguir la segona línia d'I0 a la Llar d'Infants l'Era

Agramunt treballa per aconseguir la segona línia d'I0 a la Llar d'Infants l'Era

L'Ajuntament d'Agramunt, juntament amb el Departament d'Educació, estan treballant per crear una segona línia a I0 a la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt, per tal de poder fer front a la demanda d'aquest curs. Tal i com informàvem el passat dilluns, un total de 8 famílies van fer una inscripció conjunta de 9 nadons per tal que cap família tingués preferència ver les altres. Per tal de fer front a aquesta falta de places, aquest matí s'han reunit representants municipals i del Departament d'Educació per tal de valorar la possibilitat de crear una segona línia (unitat) al curs. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, indica que Educació no hi veu impediment, sempre hi quan ho permeti l'espai i la normativa: "Estem treballant des de l'Ajuntament per crear una sisena línia que, durant aquest curs, ens ha de donar resposta a aquest I0 amb aquesta segona línia que demanarem. Educació ens ha dit que si complim els requisits i la normativa pertinents per crear aquesta unitat, no hi ha cap problema en que ens la donin".

Així doncs, de moment s'està treballant per adaptar l'espai a aquesta nova unitat: "Ara estan treballant a nivell tècnic per ubicar aquesta unitat i fer les adaptacions pertinents per poder-la tenir. Continuem treballant, tal i com vam acordar amb les famílies i com ens vam comprometre".

La intenció es poder tenir aquesta segona línia a I0 aquest mateix curs. A més, des del consistori també s'informa que la creació d'aquesta nova línia no suposarà trencar el projecte educatiu del centre, basat en l'educació viva.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius