dimarts, 4 d’octubre 2022

Torrons Félix a la Fira del Torró, des dels clàssics de sempre a les innovacions en l'àmbit de la xocolata

Torrons Félix a la Fira del Torró, des dels clàssics de sempre a les innovacions en l'àmbit de la xocolata

Torrons Félix serà present, un any més, a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, amb totes les especialitats de l'obrador, com els torrons d'Agramunt amb IGP o la línia de torrons més clàssics, així com també les innovacions en l'àmbit dels torrons d'autor i de la xocolata. Així ho indica la segona generació de Torrons Félix, Zoe Valero: "Estem especialitzats en la línia de torrons d'autor, que són les especialitats molt més selectes, més bombons, productes que ens agrada crear i fer de forma completament diferents i relacionades amb diferents arts. A la fira estaran presents i també la selecció de dolços que anem fent any rere any i anem ampliant, ja que el món de la xocolata no té límits".

Aquest any, Torrons Félix també serà present a les aules del gust, del tast i també a la nova aula de la xocolata i el vi, amb diferents demostracions. Per una part, Valero oferirà una demostració de cuina de postres conjuntament amb el restaurant Celler de Montsonís, que tindrà lloc a l'aula del gust. També el dissabte, Torrons Félix oferirà el maridatge entre macabeus i torrons de xocolata, amb vins de la DO Costers del Segre. Finalment, a l'aula del tast del diumenge, Torrons Félix oferirà el maridatge tast de licors i torrons artesans, juntament amb Elixirs de Ponent.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

  • 11°C
    DC.
  • 10°C
    DJ.
  • 10°C
    DV.
  • 11°C
    DS.
  • 12°C
    DG.

En directe

Els Informatius