En marxa la VII Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra
La VII Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra ha començat ja aquest passat cap de setmana amb la participació de 12 restaurants de la província de Lleida. Enguany la ruta arriba a la seva setena edició i es podrà fer durant tot el mes d'octubre (del dia 01 al 31).
Els restaurants participants oferiran, dins la seva carta, un plat o postres elaborat amb torró i/o xocolata a la pedra, presentant propostes dolces i salades. Així ho indica la regidora de Fires de l'Ajuntament d'Agramunt, Tamara Lombardo: "Ens acompanyen, aquest any, 12 restaurants de les comarques de Lleida, alguns d'ells d'Agramunt, i ens proposen degustar les seves propostes gastronòmiques ja sigui amb torró d'Agramunt o amb xocolata a la pedra".
Els restaurants participants són: Antic Forn de Cervera; l'Atípic i el Blanc i Negre d'Agramunt; Cal Xirricló i Les Roquetes de Balaguer; El Celler de Montsonís; El Celler de l'Artista, La Cava i el Tastimo Tant de Tàrrega; Lo Ponts de Ponts; el Monestir de les Avellanes a Os de Balaguer i el Restaurant 2007 de La Fuliola.