divendres, 7 d’octubre 2022

L'espai Foodgonetes inicia avui l'activitat a la Plaça Fondandana amb un concert al vespre

L'espai Foodgonetes inicia avui l'activitat a la Plaça Fondandana amb un concert al vespre

Una de les novetats d'aquest any de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra és l'ampliació de l'horari de l'espai de les Foodgonetes, que per primer cop estarà obert el divendres abans de fira a partir del vespre. Així ho indica la regidora de Fires de l'Ajuntament d'Agramunt, Tamara Lombardo: "Una de les coses que hem fet aquest any és ampliar l'espai de les Foodgonetes no tot un dia, però sí que estarà obert i podrem gaudir d'aquest espai amb música en directe el divendres al vespre-nit. Hi haurà un concert a les 21.00 h i després hi haurà el DJ local, DJ Jordi Balagué, que ens acompanyarà fins a mitjanit".

El primer concert anirà a càrrec de Er Taqueta, que actuarà avui, a les 21.00 h. Pel que fa a dissabte, es podrà escoltar els concerts d'Arnau Vives; Chino Swingslide and The Sharps; Microhomes; Caramelo; Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i The Groov' and Sounds.

Pel que fa a diumenge, les propostes musicals són les de Joana Cebolla Quartet; Hoven; Mireia Fowler; Antonio Myyagi RGB i La Málaga.

Aquest espai estarà obert durant tota la fira tot i que els concerts començaran a partir de les 13.00 h i aniran tenint lloc durant tot el dia.

Pel que fa al nou espai de música en viu de la Plaça del Mercat, dir que les propostes musicals són les de Chucho Díaz (Dissabte, 12.30 h) i Joan Blau (Diumenge, a les 12.30 h).

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius