dilluns, 10 d’octubre 2022

La fira donarà continuïtat als nous espais després de la bona rebuda en aquesta edició

La fira donarà continuïtat als nous espais després de la bona rebuda en aquesta edició

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra ha recuperat, en l'edició d'aquest any, la normalitat després de la pandèmia, un fet que s'ha notat en la gran afluència de públic a la fira. Els pavellons han estat plens i les activitats, com els tastos, les demostracions i maridatges que s'han fet a les aules del gust, del tast i la nova, la de la xocolata i el vi, han estat plenes. De fet, la bona acollida que ha tingut l'espai dedicat a la xocolata, ubicat a la Plaça del Mercat, provoca que des de l'organització donin continuïtat a aquest espai en futures ocasions. Així ho indica la regidora de Fires de l'Ajuntament d'Agramunt, Tamara Lombardo: "Pel que fa a l'aula de la xocolata i el vi, la valoració és molt bona ja que pràcticament tots els tastos i maridatges han penjat el cartell d'entrades exhaurides i ha tingut una molt bona acollida per part del visitant. Per tant, seguirem treballant per donar continuïtat a aquest espai".

Pel que ja a la jornada d'avui, destacar que s'ha dut a terme l'homenatge al menestral torronaire Àngel Velasco, qui va morir el passat 10 de setembre a Agramunt. Després de l'homenatge, s'ha nomenat, com a menestral hereu del torró d'Agramunt, al seu fill, Àngel Velasco Herrero.

Aquest homenatge ha tingut lloc durant l'acte oficial del nomenament del torronaire d'honor d'aquest any, que ha sigut atorgat al secretari de la IGP Torró d'Agramunt, Jordi Martí Gasull. El títol de torronaire d'honor és el reconeixement que des de la IGP Torró d'Agramunt es fa a totes aquelles persones, entitats o institucions que col·laboren en la promoció del torró d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius