dilluns, 17 d’octubre 2022

L'Espai Cívic ofereix diferents activitats que es realitzen durant tot l'any

L'Espai Cívic ofereix diferents activitats que es realitzen durant tot l'any

L'Espai Cívic d'Agramunt ha recuperat i també organitza diferents activitats que tenen lloc durant tot l'any, ja sigui per petits i per a adults. La responsable d'aquest espai, Teresa Helena Balcells, indica que l'Espai Cívic està obert de dilluns a divendres, de 15.00 a 21.00 h per tothom qui vulgui fer-hi alguna activitat com llegir el diari, jugar a cartes, fer repàs o estudiar. A part, des d'aquest espai també s'organitzen activitats com escacs i manualitat: "Per aquest primer trimestre hem creat una sèrie d'activitats com els escacs, una activitat que ja fèiem pre-pandèmia i que ens van demanar i ara seguim fent-la. Hi ha adults i nens, i per tant és per a tots. També hi ha manualitats, amb un grup infantil i un d'adults".

I també s'organitza meditació: "I després incorporem meditació, que és una activitat que és oberta a tothom i esperem que qui vulgui venir, s'apunti".

Les places són limitades, cal inscripció prèvia a l'Espai Cívic, de forma presencial, per telèfon al 663 21 87 70 o al correu electrònic [email protected]

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius