dijous, 20 octubre 2022

El CFA celebra el centenari amb rècord d'equips i amb la novetat d'un torneig en record a Àngel Velasco

El CFA celebra el centenari amb rècord d'equips i amb la novetat d'un torneig en record a Àngel Velasco

El Club Futbol Agramunt-Escola Gerard Gatell ha iniciat la temporada 2022-23, la temporada del centenari, amb rècord d'equips i de jugadors. En total, aquesta temporada el club tindrà en competició a 15 equips, 13 a la base i 2 d'amateur. Això suposa tenir més de 200 jugadors, entre els 170 de la base i els 40 dels equips amateur, tal i com indica el president del club, Felip Vilanova: "Això comporta que hi hagi 200 fitxes de jugadors, entre amateurs i la base. També hi ha uns 30 entrenadors, entre primers i segons entrenadors, el fisioterapeuta, el Marc; i el delegat de camp, el Jesús".

Pel que fa a l'equip amateur, la gran novetat d'aquest any és que s'ha creat un nou amateur, que competirà a 4a catalana. Cal recordar que l'amateur va aconseguir, la passada temporada, l'ascens a 2a catalana.

Fora de l'àmbit competitiu, el club està organitzant diferents activitats per tal de celebrar el centenari del club, que tindrà lloc durant aquesta temporada. Una d'elles, és la Castanyada Centenària, un sopar i festa popular obert a tothom que tindrà lloc el 31 d'octubre al pavelló firal. En aquest cas hi haurà un sopar i concert i DJ a partir de les 23.00 h amb Pascual i els desnatats; Band The Cool i DJ Berni. La venta de tiquets es farà fins al 28 d'octubre a l'Espai Cívic, al Camp de Futbol, a Cal Sangrà i a l'Oficina de Turisme d'Agramunt. 

Per altra part, una de les activitats que també s'ha anunciat ja és l'homenatge que es vol fer al menestral torronaire Àngel Velasco, qui va morir el passat mes de setembre: "Tenim molts ganes també de fer un memorial dedicat al senyor Àngel Velasco, un petit homenatge que constarà d'un torneig, amb l'amateur o la base, que tindrà lloc a la primavera".

A part d'aquestes activitats, el club en vol organitzar altres per tal de celebrar el centenari.


Imatge: AMM Comunicació i Imatge

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius