dijous, 20 d’octubre 2022

Xerrada sobre l'empresa familiar a la UdL amb Zoe Valero, de Torrons Fèlix

Xerrada sobre l'empresa familiar a la UdL amb Zoe Valero, de Torrons Fèlix

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida va acollir ahir a la tarda la xerrada ‘Les Empreses Familiars, l'essència del nostre entorn empresarial' a càrrec de Zoe Valero, de la segona generació de l'empresa Torrons Fèlix.

L'activitat, que va reunir una cinquantena d'assistents, la majoria joves estudiants, s'emmarca en el cicle ‘Diàlegs amb l'Empresa Familiar' inclosos en el curs ‘Gestió de l'Empresa familiar' de la Càtedra Empresa Familiar de la UdL i forma part de les jornades que organitza l'Associació Empresa Familiar de Lleida.

 L'associació Empresa Familiar de Lleida és l'impulsora de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UdL que coordina el professor Manel Plana i que dirigeix el catedràtic José Luis Gallizo.

L'associació és una organització sense ànim de lucre i d'àmbit lleidatà que agrupa les principals empreses familiars líders en els seus sectors d'activitats. Els socis que la formen són famílies propietàries que sumen, entre totes, més de 3.000 treballadors, i el 50 per cent tenen presència en els cinc continents.

Fundada el 2001 té la seu al Parc Tecnològic de Lleida i s'ha consolidat com a interlocutora d'associacions de referència sobre l'empresa familiar en administracions, institucions, mitjans de comunicació i la societat en general. L'associació transmet, mitjançant les seves activitats, la importància d'aquest tipus de companyies com a forces generadores de riquesa i treball al territori.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius