divendres, 21 octubre 2022

L'associació Amics del Castell de Concabella presenta la vuitena temporada d'activitats per aquesta temporada

L'associació Amics del Castell de Concabella presenta la vuitena temporada d'activitats per aquesta temporada

L'associació Amics del Castell de Concabella ha iniciat ja la vuitena temporada d'activitats al castell de Concabella amb una programació cultural variada que tindrà lloc fins al proper mes de maig. El president de l'Associació, Enric Ribalta, indica que l'objectiu es oferir una temporada cultural de qualitat i dinamitzar l'entorn: "Bastir una temporada cultural de qualitat que pugui ser atractiva pel públic i, al mateix temps, que contribueixi a dinamitzar la vida cultural de la societat que tenim al voltant, no només Concabella i el municipi, sinó també la comarca i les comarques del voltant".

Una de les activitats és el XVII Festival de música al Castell de Concabella. El següent concert que s'oferirà serà el 5 de novembre amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, dirigit pel cerverí Xavier Puig, que oferirà un concert dedicat als cent anys del cançoner català. I per tancar el festival, el 26 de novembre actuarà l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb Josep Maria Colom al piano, Enric Ribalta a la flauta i Joan Espina com a violí solista i concertino director, que interpretarà obres de Bach i Mozart.

Aquesta temporada també acollirà la presentació de dos llibres: el 17 de desembre, ‘De carlinades per la Segarra històrica', un treball a cavall de la narració i el reportatge històric de Jaume Moya; i el 21 de gener, la novel·la ‘Sucre amb olor de sang', d'Àngel Guàrdia.

El 14 de gener començarà la sisena edició del JazzConcabella, amb l'actuació de Patricia McGill i Javier Juanco Quartet, que presentaran el seu treball discogràfic Temps de Pedrolo. El 4 de febrer, l'escenari del Castell acollirà per primera vegada un concert de flamenc jazz amb Benavent, Di Geraldo i Pardo Trio. I el 4 de març s'acabarà el festival amb l'actuació de Víctor de Diego Quartet, que oferirà temes propis i també estàndards del jazz.

Enguany, com a novetat en la programació dels Amics del Castell de Concabella, hi haurà un concert de rumba catalana. Serà el dia 15 d'abril i anirà a càrrec de Pep Lladó i la Two Rivers Band, que presentaran el disc Les petites certeses.

Al maig finalitza la temporada d'activitats i, com ja és tradició, ho fa amb poesia. El dia 20 tindrà lloc un espectacle poeticomusical a càrrec del poeta i rapsode Josep Pedrals, que interpretarà poemes de Viladot, Pla, Espinàs, Pedrolo i Maragall, acompanyat de la guitarra de Guillem Callejón.


Imatge: Ajuntament de Concabella

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius