dilluns, 24 d’octubre 2022

Lo Pardal acull l'exposició amb les obres sorgides de la primera residència de creació 'Lo Niu'

Lo Pardal acull l'exposició amb les obres sorgides de la primera residència de creació 'Lo Niu'

Els tres projectes artístics resultats de la primera residència de creació ‘Lo Niu' ja es poden visitar en format expositiu a Lo Pardal. Des de la passada Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, moment en el que es va inaugurar aquesta exposició, fins a principis de 2023, l'exposició romandrà a Lo Pardal. El comissari de l'Any Viladot, Pau Minguet, així ho indica: "Quatre artistes amb tres projectes van estar tres setmanes aquí a Agramunt i a Lo Pardal fent un procés de recerca i de treball al voltant de l'obra de Viladot i del propi poble i ara, el que hem fet és formalitzar-ho amb un format expositiu".

Els projectes que es mostren són ‘Jo, poema', d'Alba Sánchez-Fortún i Laia Rausi; ‘La poesía escondida y el juego nuevo' de Luis Abadi; i ‘Històries de la incomunicació', de Joan Codina. ‘Lo Niu' ha estat organitzat per Lo Pardal- Fundació Guillem Viladot i l'Ajuntament d'Agramunt. Un dels objectius d'aquesta residència artística, indica el director de la Fundació Privada Guillem Viladot, Pau Minguet, és demostrar la vigència de l'obra de Viladot, de la que parteix els projectes artístics que s'exposen actualment.

A banda de l'exposició, la Fundació Joan Brossa, també se sumarà al projecte fent una publicació sobre la mateixa. Així doncs, gràcies a la col·laboració de la Fundació Joan Brossa Centre de les Arts lliures, s'editarà un llibre on quedaran recollides les seves experiències i on es mostraran diversos conceptes transversals dels processos creatius realitzats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

13°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 23°C
  DS.
 • 23°C
  DG.
 • 22°C
  DL.
 • 22°C
  DT.
 • 27°C
  DC.

En directe

Els Informatius