dilluns, 7 de novembre 2022

El Celler Mas Blanch i Jové obre les seves portes amb un esmorzar popular

El Celler Mas Blanch i Jové obre les seves portes amb un esmorzar popular

El celler Mas Blanch i Jové oferirà, aquest diumenge, 13 de novembre, una sardinada popular gratuïta a partir de les 10.00 h amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar. Les places són limitades, pel que es recomana fer reserva prèvia.

L'esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa unes tres setmanes. Durant més d'un mes s'ha veremat a mà els 65.000 kg. de raïm procedent de les 25 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes de muntanya, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

En l'àmbit del reconeixement dels vins dir que els vins de Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements nacionals i internacionals. Concretament, el crític nord-americà James Sucking va atorgar 90 punts o més a tots els vins blancs i negres del celler, destacant la Troballa negra 2019 amb 93 sobre 100 punts, i la guia francesa Gilbert and Gaillard va ressaltar la qualitat dels vins Petit Saó, Saó Abrivat i Saó Expressiu, destacant el Saó Abrivat 2020 amb 91 punts. A Catalunya, la Guia de Vins de Catalunya va ressaltar la qualitat dels vins del celler, atorgant puntuacions molt altes als vins Troballa blanca, Saó Blanc, Troballa negra i Saó Expressiu.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius