dimarts, 8 de novembre 2022

Visita guiada a l'exposició de Guillem Viladot a l'Arxiu Històric de Lleida

Visita guiada a l'exposició de Guillem Viladot a l'Arxiu Històric de Lleida

L'Arxiu Històric de Lleida acull, actualment, l'exposició ‘Guillem Viladot des del silenci del seu arxiu: 100 anys d'història', una mostra que avui acollirà una visita especial de la mà de l'autora del llibre ‘El silenci de l'angle', Teresa Ibars. La visita també inclourà un recital del poeta, rapsode i traductor Amat Baró.

Aquest acte, que tindrà lloc a les 19.00 h, s'emmarca dins del centenari del naixement de Guillem Viladot i s'ha concebut per mostrar el contingut des de diferents perspectives i nivells d'interpretació a què la complexitat de l'obra artística de Viladot convida els visitants. Per la seva banda, Amat Baró farà un recorregut per l'obra poètica del creador d'Agramunt des de la seva poesia més convencional a la més innovadora, rupturista i provocadora.

L'exposició, que es podrà visitar en dies laborables i durant l'horari de l'Arxiu Històric que l'acull, ha estat organitzada conjuntament entre el Servei d'Arxius, Estudis i Informació de la Diputació de Lleida i l'Arxiu Històric de Lleida.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius