dimecres, 9 novembre 2022

Jaume Geli 'D'escriu la terra' d'Agramunt a la seva exposició al Petit Espai

Jaume Geli 'D'escriu la terra' d'Agramunt a la seva exposició al Petit Espai

El Petit Espai de l'Espai Guinovart acull, des d'aquest diumentge, la nova exposició de Jaume Geli, artista plàstic banyolí que porta, al Petit Espai, la seva pròpia mirada sobre l'entorn d'aquesta vila de l'Urgell. Ho fa amb l'exposició ‘D'escriu la terra', amb la que juga amb els conceptes de descriure un territori i escriure sobre el mateix: "Trobareu una instal·lació amb una filmació de 16 minuts en la que hi ha un treball descriptiu però també d'escriure sobre la terra sobre els entorns d'Agramunt".

Així doncs, utilitzant el llenguatge com una eina artística més, aquest artista banyolí s'acosta al territori de secà de l'Urgell, en el que hi descobreix, a part del paisatge, també les paraules d'antics oficis del camp que van caient en l'oblit. En l'exposició, hi ha una instal·lació artística, una mostra d'antigues eines del camp creades a partir de lletres i també una creació audiovisual en la que descriu, no només el territori, sinó també el llenguatge que li és propi. 

L'exposició està comissariada per la historiadora de l'art Glòria Bosch Mir i es podrà veure fins al proper 13 de febrer.


Imatge: AMM Imatge i Comunicació

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius