dijous, 10 de novembre 2022

El Consell Comarcal organitza una xerrada per tal de potenciar el producte de proximitat als restaurants

El Consell Comarcal organitza una xerrada per tal de potenciar el producte de proximitat als restaurants

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l'Urgell, juntament amb l'Associació Leader de Ponent, han organitzat, aquesta setmana, la jornada ‘Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants'.  

La jornada va tenir lloc a l'Espai Mas de Colom Casa Borges de Tàrrega i va acollir prop de 40 persones provinents del sector turístic de la restauració, productors alimentaris de proximitat i tècnics de turisme, entre altres.  

La consellera comarcal de Turisme, Gràcia Auró, va presentar la jornada que va dinamitzar el cuiner i gastrònom Sergi de Meià. Aquesta formació ha posat en contacte a les empreses productores del territori i els restaurants, per tal de valoritzar el producte local i introduir-lo a la restauració. Es va convidar a les persones assistents a treballar en una economia circular i col·laborativa, provar noves experiències gastronòmiques tot apostant per la qualitat, el bon producte i un servei de qualitat per contribuir a la satisfacció dels clients i la promoció del territori urgellenc.

Aquesta acció forma part de la promoció de la ruta gastronòmica de l'Urgell, per difondre turísticament el territori, els productes de proximitat i la rica gastronomia de la comarca.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

  • 11°C
    DC.
  • 10°C
    DJ.
  • 10°C
    DV.
  • 11°C
    DS.
  • 12°C
    DG.

En directe

Els Informatius