dimarts, 15 novembre 2022

Es treu a licitació la redacció del projecte de la rotonda a la intersecció de la C-14 amb la LV- 3025

Es treu a licitació la redacció del projecte de la rotonda a la intersecció de la C-14 amb la LV- 3025

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU, ha tret a licitació el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu ‘Rotonda a la intersecció de la C-14 al PK 89+375 amb l'LV-3025 al PK 20+375. Agramunt'. El pressupost de licitació és de 33.500 euros sense IVA (40.535 euros IVA inclòs), i la durada prevista del contracte són sis mesos. 

Es tracta d'una obra molt necessària per Agramunt, ja que amb la construcció d'aquesta rotonda, a la intersecció de la C-14 amb la LV-3025, s'aconseguirà millorar la seguretat viària dels vehicles, però també dels ciutadans, reduint la velocitat dels vehicles a l'entrada del municipi, i la canalització del trànsit al seu pas per part del nucli urbà. També es reduirà el risc que hi ha actualment en la incorporació de vehicles des dels vials que donen a la intersecció. Aquest és un punt de la xarxa viària per on circulen molts vehicles a diari, amb un augment considerable els caps de setmana. 

Paral·lelament al procés de licitació, l'Ajuntament d'Agramunt està duent a terme diverses reunions amb el departament de carreteres de la Generalitat i les propietats afectades per poder redactar un conveni. 

Foto: Intersecció de la C-14 amb la LV-325 al seu pas per Agramunt.   

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius