dimecres, 16 novembre 2022

Creu Roja Agramunt necessitarà joguines per una vuitantena de nens del municipi

Creu Roja Agramunt necessitarà joguines per una vuitantena de nens del municipi

L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt impulsa, un any més, la campanya ‘La Joguina Educativa', amb la que es vol garantir que tots els infants puguin rebre una joguina nova, no sexista, no bèl·lica i cooperativa. Aquest any, a causa de la situació econòmica actual, es preveu que creixi el nombre d'infants atesos. Així ho indica el tècnic de l'Assemblea Local, Jesús Blesa: "La situació augmentarà. L'any passat es van atendre a 52 infants amb 163 joguines i aquest any, es preveu que puguem arribar als 80 infants".

Per tots aquests infants es buscarà joguines que compleixin els requisits de la campanya i també contes, llibres i material escolar. Des de l'entitat indiquen que, tot i que es busca joguines per a totes les edats la franja dels 10 als 14 anys és la que menys aportacions té: "La franja de la campanya és dels 0 als 14 anys però sempre ens trobem amb l'impass dels 10 als 14 anys. Què fem? Un Llibre? Un joc cooperatiu? Jocs de taula? Potser és la franja d'edat amb més dificultat per trobar un regal".

Per tal de sumar recursos, Creu Roja ha ampliat els punts de recollida al municipi d'Agramunt, que estan ubicats a la pròpia l'Assemblea Local d'Agramunt, al Col·legi Mare de Déu dels Socós, al CEIP Macià-Companys i l'INS Ribera del Sió, Impremta Vicens, IGP torró d'Agramunt, Cal Sangrà, Silcor Càrnica, Llibreria l'Espiga, la Farmacia Gilbert Esteve i Cal Carreter.

A part de portar joguines a aquests punts de recollida, en alguns d'aquests punts també es pot fer una aportació econòmica ja sigui físicament o també i mtjançant Bizum.

Finalment, Creu Roja compta amb diferents empreses i entitats que col·laboren com CaixaBank, amb el projecte l'Arbre dels Somnis; LEDS C4, de Torà o, a nivell local, la Pizzeria Xus, que ha creat les pizzes solidàries (Proscuito i 4 formatges) i fa la donació del 50 per cent del preu a la campanya.


Imatge d'arxiu de la presentació de la campanya a Agramunt el passat 5 de novembre

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 8°C
  DG
 • 13°C
  DL
 • 15°C
  DT
 • 12°C
  DC

En directe

Els Informatius