divendres, 18 novembre 2022

El Bàsquet Agramunt Club dona 4 capses d'equipacions esportives per una causa solidaria

El Bàsquet Agramunt Club dona 4 capses d'equipacions esportives per una causa solidaria

El Basquet Agramunt Club (BAC) ha fet entrega de 4 capses d'equipacions esportives a l'Associació Melhfa, una entitat creada el 2017 que desenvolupa projectes i accions pel poble saharaui a la zona de la Segarra, l'Urgell, el Solsonès, la Noguera i el Pallars. El material donat consta de pantalons i samarretes esportives que rebran els infants sahrauís que es viuen en camps de refugiats. El president del BAC, Rubén Añé, indica que el club ha fet entrega d'aquest material basant-se en valors com la solidaritat i la cooperació: "Aquesta entrega solidaria es va articular sota 2 principis fonamentals que vertebren l'esperit del Club d'ajudar a qui més ho necessita, transmetre el valor solidaritat i cooperació per millorar el nostre entorn".

El club va aprofitar també aquesta donació per fer-ne partícips als components de l'equip pre-infantil masculí, explicant-los els motius que impulsen aquesta donació, com és la solidaritat i també la necessitat de donar un segon ús als objectes.

El material s'ha entregat als agramuntins Oriol Puebla i Marta Eroles, membres de l'Associació Melhfa, que el faran arribar als seus destinataris a través d'altres membres de l'associació que aniran als camps de refugiats el proper desembre.

En l'àmbit esportiu, dir que aquesta setmana destaca la victòria de l'infantil femení del BAC contra el CB Torregrossa, per 75 a 44. Añé valora el partit: "Les agramuntines van assolir un triomf molt solvent, victòria que es va substanciar en l'excel·lent defensa realitzada sobretot en els primers 6 períodes de joc, en els quals les noies van interioritzar que si eren capaces de vèncer els diversos duels individuals en la pista de joc, el partit es decantaria del seu costat sí o sí".

En la resta de resultats, destacar la victòria del cadet femení contra el CEP Vallfogona de Balaguer per 13 a 64 i les derrotes del pre-infantil masculí contra el CB Torregrossa per 22 a 60 i la del júnior masculí contra el CB Pardinyes Negre Lleida per 49 a 68.

Finalment, el club celebrarà aquest dissabte, 19 de novembre, la festa de Presentació dels equips del BAC, que tindrà lloc a partir de les 19.30 h. al pavelló final.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius