dijous, 24 novembre 2022

La creadora agramuntina Núria Companys presenta el seu nou projecte artístic, Reluet, al nou estudi de Castellserà

La creadora agramuntina Núria Companys presenta el seu nou projecte artístic, Reluet, al nou estudi de Castellserà

L'artista agramuntina Núria Companys presentarà, aquest proper dissabte, el seu nou projecte artístic que porta per segell ‘Reluet'. La presentació es farà al nou estudi que inaugurarà també aquest dissabte a Castellserà. Companys indica que ‘Reluet' és un projecte artístic basat en el propi redescobrir: "Reluet, el missatge que vol expressar és el redescobrir, que consisteix en la bellesa oculta dels materials no artístics".

Concretament, aquest projecte artístic que ara agrupa sota Reluet va començar fa més d'una dècada, al 2009, quan Companys va iniciar la seva trajectòria artística amb la creació de diferents peces i també amb la restauració de mobles. Ara, la creadora agramuntina ha agrupat tota aquesta creació sota el segell ‘Reluet', en el que hi ha plasmat la seva història de lluita, resiliència i reinvenció i també les seves arrels, situades al poble de Miralpeix (engolit per les aigües del pantà de Sant Antoni) i la casa on vivia, Cal Teuler (Reluet al revés). Es tracta, indica Companys, d'un projecte d'identitat: "Aquest projecte és d'identitat. Hi ha un rerefons que és d'identitat, com una reivindicació. El projecte està dividit en quatre parts, una seria els quadres, l'altra els mobles, les escultures i, finalment, una que potser no és tant coneguda, com les il·lustracions".

Per tal de donar forma a aquest projecte, Companys ha posat en marxa la pàgina web, www.reluet.com, i també un perfil a la xarxa social Instagram, @arte.reluet, on es pot descobrir més d'aquesta artista i també es pot veure les seves creacions. 

La inauguració tindrà lloc aquest dissabte, 25 de novembre, a les 11.00 h al carrer Calvari, 6 de Castellserà.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius