divendres, 25 novembre 2022

Agramunt commemora el 25-N amb una concentració i la lectura d'un manifest unitari

Agramunt commemora el 25-N amb una concentració i la lectura d'un manifest unitari

En motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones, l'Ajuntament d'Agramunt s'ha adherit al manifest unitari del 25 de novembre. També està penjada la pancarta amb el lema ‘PROU!' a la façana de l'ajuntament.  Així doncs, avui, 25 de novembre, es farà la lectura del manifest a les dotze del migdia a la plaça de l'Església.

A més, des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de l'Urgell (SIAD), s'han dissenyat unes urnes de cartró on s'hi poden dipositar missatges, idees, consultes  o propostes sobre les violències masclistes. Aquestes urnes es poden trobar a l'Ajuntament, a la Biblioteca, i a l'Espai Cívic.

Per altra banda, dir que aquest servei comarcal ha atès, durant aquest any 2022, a 50 dones que han acudit al servei en busca d'informació, 40 de les quals, amb temes relacionats amb violència de gènere. Així ho indica la tècnica del servei, Elisa Ferrer: "En el que va d'any, hem atès a 50 dones per poder-les orientar en diferents aspectes com separacions, divorcis, dubtes sobre custòdies o pensions alimentàries, i d'aquestes 50, n'hi ha 40 que han sigut ateses per violència de gènere".

La xifra de dones que demana informació sobre temes relacionats amb violència de gènere ha incrementat notablement en relació als darrers anys. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius