dimarts, 29 de novembre 2022

Més de 100 persones ja preparen la 24a edició de l'escala en Hi-Fi de les dones de l'Esbarjo

Més de 100 persones ja preparen la 24a edició de l'escala en Hi-Fi de les dones de l'Esbarjo

L'Associació de Dones l'Esbarjo d'Agramunt ja prepara una nova edició de l'escala en Hi-Fi, l'espectacle que serveix per col·laborar amb La Marató de TV3 i que ha recaptat més de 100.00 euros per aquesta causa solidària.

Concretament, la d'aquest any serà la 24a edició de l'escala en Hi-Fi tot i que serà el 25è any que l'entitat col·labora amb La Marató de TV3, ja que al 2018 no es va poder fer l'escala en Hi-Fi per motius tècnics i es va fer una festa country. Després de l'impàs de la pandèmia, aquest any l'entitat ha preparat moltes sorpreses per motivar l'assistència del públic. Així ho indica la presidenta de l'Esbarjo, Josefina Esteve: "Hem fet una petita renovació de vestuari i, a nivell de decorats, fa molts dies que hi treballen i jo penso que la majoria són espectaculars i molt adequats al tema que es fa".

Així doncs, la preparació d'aquesta escala en Hi-Fi involucra a més de 100 persones, entre les persones que preparen el vestuari, els decorats i l'escenografia, i les que fan possible aquesta activitat solidària sobre l'escenari. En total, es faran tres representacions de l'escala en Hi-Fi, repartides entre els dies 6 (20.30 h), 7 (22.00 h) i 8 de desembre (18.30 h).

Aquest any, les entrades tindran un preu de 12 euros. La venta d'entrades es fa per internet a través del web www.entrapolis.com. A part, també es vendran una hora abans de cada funció a taquilla.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius