dimecres, 30 de novembre 2022

Activen el Programa Orienta a l'Urgell per acompanyar als usuaris a trobar o millorar la seva feina

Activen el Programa Orienta a l'Urgell per acompanyar als usuaris a trobar o millorar la seva feina

El Consell Comarcal de l'Urgell ha activat el Programa Orienta a l'Urgell, un programa que ofereix atenció personalitzada a les persones que vulguin trobar feina o millorar la que ja tenen. Així ho indica la tècnica comarcal d'ocupació, Elisenda Torres: "L'objectiu general del programa és fer una orientació personalitzada i individualitzada a partir de les necessitats que tingui qualsevol persona en la recerca de feina o la millora de la seva feina. L'objectiu és acompanyar-los en aquest procés, que acostuma a ser molt solitari i que a vegades ens desborda i no sabem com encarar-lo".

Orienta està dirigit a les persones majors de 30 anys tot i que des del servei indiquen que també s'acompanyarà a aquelles persones menors de 30 que ho sol·licitin.

Aquest programa es va implantar a l'Urgell el passat 28 d'octubre i es preveu que de cara a principis de desembre ja pugui començar l'activitat. A part de la tècnica d'ocupació, aquest programa també contempla la figura de la tècnica de prospecció, Jennifer Coscullano, encarregada de relacionar-se amb les empreses del territori que busquin personal laboral.

Tot i que encara està per determinar el dia, està previst que les dues tècniques es desplaçaran, un cop per setmana, a Agramunt, per tal de poder atendre els usuaris que visquin en aquest municipi. Els interessats en participar en aquest programa poden contactar amb les tècniques trucant al Consell Comarcal de l'Urgell, al 973.50.07.07; per Whatsapp, al 722.33.14.83 o per correu electrònic, a la direcció [email protected]

Aquest programa és promogut pel Consell Comarcal de l'Urgell, amb el finançament del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).


Imatge: Consell Comarcal de l'Urgell

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius