dilluns, 5 de desembre 2022

Sant Joan de Deu i El Rosal presenten les neules optimistes per aquest Nadal

Sant Joan de Deu i El Rosal presenten les neules optimistes per aquest Nadal

L'Obra Social de Sant Joan de Déu impulsa, per tercer any consecutiu, la iniciativa de les neules solidàries SJD. Aquest producte, que pretén ser present a totes les taules per Nadal, està elaborat per l'obrador de galetes El Rosal de l'Associació Alba, un projecte d'economia social que dona ocupació a persones amb discapacitat i risc d'exclusió. 

Com a novetat, indica la gestora de El Rosal, Mònica Viladot, aquest any s'ha renovat el concepte de les neules solidàries: "Aquest any és una versió de les neules que fem. Fins ara fèiem les neules solidàries, on a dins hi havia missatges escrits pels usuaris de Sant Joan de Déu, però aquest any li hem volgut donar un altre toc. Aquest any són les neules optimistes. Hem canviat el packaging i a dins hi ha missatges més esperançadors". 

Així doncs, aquest any s'ha creat un nou packaging en català i en castellà, que transmet més humanitat i que visibilitza l'aliança entre aquestes dues entitats socials. 

En total tenen previst fabricar 22.000 caixes de neules optimistes que es vendran com un producte a dins dels lots de Nadal per empreses i en establiments i grans superfícies. Les capses contenen 11 neules amb diferents missatges dins de cada una on s'hi amaga una petita història o vivència escrita per persones vinculades a Sant Joan de Déu: des d'un infermer a una usuària d'un centre d'inclusió per a persones sense llar o una jove hospitalitzada. Són històries divertides, tendres o emocionants que conviden a ser llegides i compartides en família o amistats durant les festes de Nadal.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius