dimecres, 7 de desembre 2022

El Secretari General d'Industria i PIME visita Virginias

El Secretari General d'Industria i PIME visita Virginias

El secretari general d'Indústria i PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, juntament amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí les instal·lacions del Taller de Torrons Virginias d'Agramunt i les de bonÀrea Corporació a Guissona per conèixer de prop l'activitat de totes dues empreses i els seus projectes de creixement.

Al Taller de Torrons Virginias d'Agramunt, Raül Blanco ha seguit les explicacions sobre l'elaboració d'aquest producte  tan arrelat a les festes nadalenques i ha conegut les particularitats de l'elaboració artesanal del Torró d'Agramunt de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) del Torró d'Agramunt.

En el decurs de la visita, el secretari general d'Indústria i PIME ha valorat positivament la feina que s'està fent en aquesta firma agramuntina: "Una empresa que es caracteritza per la qualitat, dins de la IGP, i per la innovació que sempre ha caracteritzat a torrons Virginas. I per tant, molt interessant visitar-los i donar-los suport en els seus projectes de creixement a nivell industrial, d'internacionalització i amb tot allò que puguem col·laborar des del Ministeri a nivell concret amb Virginias i també amb el torró d'Agramunt com a producte de qualitat i com a marca emblemàtica arreu".

A bonÀrea Corporació, empresa de bonÀrea Agrupa que desenvolupa les activitats industrials i comercials del grup agroalimentari, Raül Blanco i José Crespín han estat rebuts pel president i fundador Jaume Alsina Calvet, així com per altres directius del grup, amb qui han recorregut les instal·lacions per conèixer el sistema d'integració vertical que defineix el seu funcionament basat en el cicle productiu complet i sense intermediaris.

Blanco ha volgut posar en valor la trajectòria empresarial de bonÀrea Corporació que "l'ha convertida en l'empresa agroalimentària més important no només de la comarca de La Segarra sinó també de Catalunya que continua decidida a tirar endavant projectes de creixement en els àmbits de la seva expansió, la distribució o l'eficiència energètica". Blanco ha assenyalat en la visita que "des del Ministeri assessorarem sobre les diferents línies d'ajuts actualment en marxa i de propera convocatòria per acompanyar aquests projectes de futur".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius