dilluns, 12 de desembre 2022

Montse Bergés, nomenada delegada territorial del Govern a Lleida

Montse Bergés, nomenada delegada territorial del Govern a Lleida

El Govern de la Generalitat ha nomenat a Montse Bergés delegada territorial del Govern a Lleida. Bergés substitueix en el càrrec a Bernat Solé, inhabilitat per la seva participació com a alcalde d'Agramunt en l'organització de l'1-O. 

Bergés ha assenyalat que es fixa com a objectiu prioritari en la seva nova responsabilitat "treballar pel desplegament de l'Agenda Rural com a eina de repoblament del nostre territori, i també, col·laborar de manera proactiva en la transformació feminista que està liderant el departament d'Igualtat i Feminismes". Finalment, ha agraït "la confiança dipositada en mi per part del meu partit, ERC, i per part del Govern del meu país".

Montse Bergés (Lleida, 1967) és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional en la docència, la gestió ambiental i la planificació de projectes. També ha treballat en política municipal a l'Ajuntament de Lleida. Fins ara, exercia de cap de l'oficina del delegat del Govern a Lleida des del 2021. Anteriorment, era coordinadora de polítiques municipals del gabinet de l'alcaldia a l'Ajuntament de Lleida (2019-2021). De 2007 a 2011 va ser membre de diversos consells d'administració i comissions informatives del consistori lleidatà com l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) i l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU), entre d'altres. De 2003 a 2007 va ser regidora delegada de Comerç, Consum i Turisme a l'Ajuntament de Lleida i presidenta del Patronat de Turisme i de l'Institut Municipal de Mercats i Consum. Bergés també ha treballat de professora col·laboradora en l'àmbit de les TIC a la Universitat Oberta de Catalunya així com de professora de secundària en l'àmbit científic i matemàtic. Té experiència com a tècnica i consultora ambiental en projectes d'eficiència energètica i d'impacte ambiental d'obres hidràuliques, entre d'altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius