dimarts, 13 de desembre 2022

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inicia un projecte d'Erasmus amb escoles de Turquia i Itàlia

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inicia un projecte d'Erasmus amb escoles de Turquia i Itàlia

El Col·legi Mare de Déu dels Socós ha estat escollit per participar a un projecte d'intercanvi d'alumnes de sisè de primària amb dues escoles més, una d'Estambul, a Turquia, i l'altra de La Spezia, a Itàlia. L'objectiu d'aquest projecte, indica el professor d'anglès de l'escola, Marc Farré, és practicar l'anglès: "Pensem que la millor manera de treballar l'anglès és practicant-lo, parlant-lo i usant-lo en diferents països. Al final hem engegat el projecte Erasmus, que consisteix en un projecte d'intercanvi subvencionat amb fons europeus i el tema a tractar en aquest projecte és la sostenibilitat i el medi ambient".

Així doncs, en base a aquest projecte de sostenibilitat i medi ambient que comparteixen les tres escoles, els alumnes treballaran els conceptes en anglès, que posteriorment treballaran també amb els altres alumnes en les visites als seus països: "Vam dissenyar, juntament amb una escola de Turquia unes activitats per un projecte de medi ambient amb el que haurem de fer sortides en l'entorn d'Agramunt i de l'Urgell i, la part més engrescadora, és la part de quan viatjarem a Turquia i a Itàlia, que és la tercera escola que s'ha unit al nostre projecte".

Pel que fa als alumnes agramuntins, que aquest any cursen 5è de primària, faran dues estades de 5 dies a les escoles de La Spezia i d'Estambul durant el proper curs. Els alumnes viatjaran en grup, acompanyats dels professors de les seves respectives escoles i durant el dia realitzaran activitats amb els altres alumnes. A les nits, seran acollits en grups de dos alumnes als domicilis dels alumnes dels països d'acollida.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius