dimarts, 20 de desembre 2022

El Servei de Català de l'Urgell reparteix 1.800 cartes de reis en català a l'Urgell

El Servei de Català de l'Urgell reparteix 1.800 cartes de reis en català a l'Urgell

El Servei de Català de l'Urgell ha repartit 1.800 cartes de reis en català als centres de primària de la comarca. Aquesta actuació està emmarcada dins del  programa ‘Tot Joc' del Consorci per a la Normalització Lingüística. 

Totjoc és el nom del programa que renova l'anterior ‘I tu, jugues en català?', nascut ja fa 10 anys. Amb aquesta renovació es vol fer més visible aquest programa de foment de l'ús de la llengua catalana i impulsar-ne els objectius que el van fer néixer: promoure l'ús del català en l'àmbit de l'oci i el lleure, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en aquesta llengua entre la ciutadania i col·laborar amb les empreses del sector perquè la incorporin en els seus productes.

A la pàgina web www.totjoc.cat, hi ha un cercador amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors i recomanacions d'altres jocs. A més, el web conté la informació sobre on es pot comprar cada joc: cada fitxa conté els establiments que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles. 

Totjoc pretén implicar tots els agents de l'àmbit del lleure, tant la ciutadania en general, com els comerços perquè disposin d'aquesta oferta en català , i  els fabricants, perquè apostin per incorporar el català en l'embolcall, les instruccions o el funcionament de jocs i joguines.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius