dijous, 22 de desembre 2022

La pallarguina Teresa Boncompte presenta el poemari 'Descalça' al Rectorat de la UdL

La pallarguina Teresa Boncompte presenta el poemari 'Descalça' al Rectorat de la UdL

La pallarguina Teresa Boncompte presentarà, demà dijous, 23 de desembre, el seu llibre ‘Descalça', un poemari amb 25 poemes escrits durant diferents etapes de la vida de l'autora: "Parlen de diferents emocions i vivències sempre dins de l'escenari de Les Pallargues, la Segarra, Catalunya i també del Mediterrani, que ens queda més lluny però que a mi m'apassiona molt".

Els temes van des de l'amor a la terra a temes més espirituals: "Des de l'amor a la terra, a les arrels; l'amor a Catalunya i al sentiment de ser catalana i moltes vegades no tenir veu; parlen d'emocions molt pròpies relacionades amb la mort d'algun ser estimat; amb el sentit de la vida i el pas del temps; a l'amor i poemes dedicats als meus fills, a la família i n'hi ha alguns que són més espirituals".

Els poemes estan acompanyats per il·lustracions fetes en aquarel·la, que fan d'escenari de les paraules. Són escenaris que van anar prenent forma al taller d'Aquarel·la Creativa de Lupe Ribot, entre els anys 2015 i 2019, al Cercle de Belles Arts de Lleida. Teresa Boncompte Ribera (1964) és llicenciada en filologia catalana. Va viure la seva infantesa a les Pallargues, la Segarra, però ara viu a Lleida. És professora a l'Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer des de 1988. 

La presentació tindrà lloc a la Sala de Juntes del 2n pis del Rectoral de la UdL a les 18.00 h i comptarà amb la participació de Julián Acebrón, Ramon Camats, Divida Drudis, Lupe Ribot i Mais Carnicé. També hi haurà l'acompanyament musical de Finder.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius