dimarts, 3 de gener 2023

Concert de piano a quatre mans i maridatge de vins a la sala de botes del celler Mas Blanch i Jové

Concert de piano a quatre mans i maridatge de vins a la sala de botes del celler Mas Blanch i Jové

Els pianistes Antoni Escayola i Ariane Arpa seran els músics protagonistes d'un concert a la sala de botes del celler Mas Blanch i Jové el proper dissabte, 7 de gener de 2023 a les 18h. Els músics interpretaran obres dels compositors impressionistes Maurice Ravel, Erik Satie i Claude Debussy en un concert de piano a quatre mans, maridat amb els vins ecològics del celler.

Ariane Arpa ha realitzat estudis de piano a l'acadèmia Marshall amb Carlota Garriga. Ha rebut classes de Marta Zabaleta, Lluís Fernando Pérez, ha assistit a màster classes de Maria Joao Pires i ha participat en concerts de música de cambra a diverses sales de Catalunya.

Per la seva banda, Antoni Escayola va estudiar la carrera de piano a l'acadèmia Marshall amb Clotilde Osta Palau i va fer els estudis de perfeccionament amb María Teresa Monteis. Va estudiar música de cambra amb Anton Serra i Ala Voronkova, va assistir a màster classes de Joaquín Nin-Culmell i Narcís Bonet, així com a revisions com a professor amb Alicia de Larrocha i Marta Zabaleta. Amb Joan Cantarell va estudiar direcció d'orquestra i actualment és cap d'estudis de l'acadèmia Marshall.

El concert és gratuït i serà maridat amb vins del celler Mas Blanch i Jové.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius