dilluns, 16 de gener 2023

Agramunt comença l'any amb diferents projectes i amb la mirada sobre el POUM

Agramunt comença l'any amb diferents projectes i amb la mirada sobre el POUM

El municipi d'Agramunt comença el 2023 amb la concreció de diferents projectes que afecten a la renovació de diferents espais. Un d'ells és la rehabilitació del carrer Sabateria de Baix i de l'arranjament de l'aparcament de Cal Viladàs. Les obres per dur a terme aquesta rehabilitació començaran avui mateix i, per aquest motiu, i mentre durin les obres, aquest aparcament quedarà inhabilitat.

Per altra part, també es preveu que aviat comenci la modernització del teatre del Casal Agramuntí, tal i com indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández: "Aquesta inversió es començarà a fer ara al gener i, per fi, es modernitzarà el teatre del Casal amb diferents aspectes, com lumínics, sonors, també ens posarem al dia amb les noves tecnologies i millorarem la climatització de l'estiu, amb la millora de la renovació de l'aire".

Per altra part, avui mateix es presentarà també el projecte ‘Llavor' als centres educatius d'Agramunt, que té com a objectiu oferir, de forma gratuïta i universal, competències digitals i habilitats del segle XXI relacionades amb les ciències, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (STEM) de l'alumnat escolaritzat en centres educatius d'Agramunt.

Per altra part, des de l'Ajuntament també es confia que durant aquest any es pugui tenir l'aprovació definitiva del Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM): "Ara estem estudiant i corregint els apunts que ens han fet tant des d'Urbanisme com des d'altres organismes i esperem que ben aviat, quan presentem aquesta proposta de correccions, passem a l'aprovació provisional que passarem per ple. Amb aquesta aprovació provisional, sí que hi ha un període d'exposició pública però de seguida, ja va a l'aprovació definitiva tant anhelada".

D'aquesta forma, per tant, es podria tenir ja el document que ha d'establir, a nivell urbanístic, com serà l'Agramunt del futur.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius