dimecres, 18 de gener 2023

Arriben a les escoles els robots per iniciar el projecte 'Llavor'

Arriben a les escoles els robots per iniciar el projecte 'Llavor'

Els centres educatius d'Agramunt han rebut, avui, els 74 robots que seran utilitzats pels alumnes per tal de dur a terme el projecte Llavor. Cal recordar que Agramunt ha implantat aquest projecte, nascut a Guissona, de forma universal i gratuïta entre tot l'alumnat de 5è i 6è de Primària i 1r d'ESO per dotar-lo de nocions sobre robòtica i competències digitals.

Concretament, els alumnes es distribuiran en grups de tres i cada grup tindrà el seu propi robot, amb el que treballaran competències digitals i habilitats del segle XXI relacionades amb les ciències, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques.

El projecte a Agramunt tindrà una durada de quatre anys, i la primera fase d'implementació es durà a terme aquest segon trimestre de curs dins l'horari escolar amb una hora de formació setmanal. S'oferirà a un total de 214 alumnes de cinquè i sisè de primària i 1r d'ESO. Aquest projecte educatiu és possible gràcies a l'aportació del propi ajuntament, i les aportacions de les empreses agramuntines Grupo Consist, Torrons Vicens, Indústries Jové Balasch, Copiral, Rotecna i Maquinària Triginer, a més del suport dels centres educatius.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius