divendres, 20 de gener 2023

El BAC suma dues noves victòries en la passada jornada

El BAC suma dues noves victòries en la passada jornada

El Club Basquet Agramunt (BAC) va sumar, dues noves victòries en la passada jornada, en una jornada en la que també hi va haver derrotes com la del pre-infantil masculí, que va perdre contra el CB Serós per 21 a 58. El president del BAC, Rubén Añé, valora l'encontre: "Els agramuntins van realitzar un dels seus millors partits de la temporada amb un equip integrat per alguna noia que no va desentonar gens, al contrari va ser un gran revulsiu alhora de conduir la pilota, buscar la millor línia de passada possible i trobar la millor finalització possible a cistella, en entrada, parada en un temps i tir o bé tir des de la mitja distància. Això va fer que tot el grup oferís la seva millor versió sobretot en defensa". 

En l'apartat de derrotes, dir també que el mini masculí va perdre contra el CB Lleida per 22 a 72 i que el junior masculí va sortir de la pista del CB Almacelles amb un 23 a 71 en contra.

Pel que fa a les victòries, dir que l'infantil femení va guanyar al CB Peña Fragatina per 38 a 46 i que el cadet femení va aconseguir una victòria per 31 a 59 a la pista de l'AE Sedis.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius