dilluns, 23 de gener 2023

El conte de l'Angelina Comadrona entrega 2.200 euros a TradiSió i la UCI neonatal de l'Arnau

El conte de l'Angelina Comadrona entrega 2.200 euros a TradiSió i la UCI neonatal de l'Arnau

L'autor del conte de l'Angelina Comadrona, Ricard Bertran Puigpinós, ha fet entrega dels diners recaptats amb la venta del conte, que es va presentar el passat Sant Jordi. En total, s'han recaptat 2.200 euros, que s'han repartit en dos entitats a parts iguals. 

Concretament, Bertran ha fet entrega de 1.100 a l'entitat TradiSió, que es destinaran a ajudar a ampliar el nombre de caparrons que hi ha fins ara. Concretament, tal i com ha informat l'entitat TradiSió, gràcies a les aportacions dels dos primers contes, i també la col·laboració de l'Ajuntament d'Agramunt, aquest 2023 es podran presentar un parell de caparrons més per la Festa Major. Els dos nous caparrons seran el de Joan Bertran (Petera), i el Miquel Rovira (el mecànic del 600). El primer ja havia quedat aturat abans de la pandèmia, i el segon és el guanyador de les votacions de la festa major passada.

La presentació està prevista pel divendres 1 de setembre, després de la ballada dels caparrons i la dansa de canuts.

Per altra part, Bertran també ha fet entrega de 1.100 euros al cap de pediatria de l'UCI neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, el doctor Eduard Solé.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius