divendres, 27 de gener 2023

Lo Pardal acull les creacions 'Pardal Lo' i 'La incomunicació', creats a l'Embarrat 2022

Lo Pardal acull les creacions 'Pardal Lo' i 'La incomunicació', creats a l'Embarrat 2022

El passat dissabte es va inaugurar a Lo Pardal dos projectes que es van crear dins el Festival Embarra't de Tàrrega en homenatge a Guillem Viladot. Les dues mostres estaran exposades a Agramunt per conviure, d'una manera més forta i estreta, amb totes les creacions del poeta de Riella. El director de la Fundació Privada Guillem Viladot Lo Pardal, Pau Minguet, indica que les dues mostres són un homenatge a la multiplicitat de llenguatges creatius de Viladot: "Tota la representació de peces que hi ha tracten llenguatges tant variats que, en el fons, fan aquest homenatge a la multiplicitat de llenguatges que va tractar Viladot. Per tant, hi ha des d'instal·lacions, dibuixos, art tèxtil, audiovisual, fins a performance poètica, escultura o teatre".

A ‘Pardal Lo' hi ha participat: Anna Dot i Irene Visa, Nil Nebot, Cuartito de Poesia (Compañía inestable de la Antigua i feliz Thä), Pepon Meneses amb la col·laboració de Laura Ginès Bataller i Nicomedes Mendes. 

I  ‘La incomunicació' ha estat creada per Alba Bilardebò, Alberto Alejandro Rodríguez, Ana Jarandilla, Francesc Ruiz Abad, Marina Vilches Ferrer, Marta Crespí, Miguel Alejos i Romina Casile.

Els projectes es poden visitar a Lo Pardal fins al 26 de març.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius