divendres, 3 de febrer 2023

Arriba a Agramunt el programa 'Orienta'

Arriba a Agramunt el programa 'Orienta'

El programa Orienta, que promou el Consell Comarcal de l'Urgell arriba a Agramunt amb la presència d'una tècnica que oferirà atenció directa als agramuntins. L'objectiu del programa és oferir a totes aquelles persones de l'Urgell que cerquen feina, un servei personalitzat d'orientació i assessorament per a l'ocupació per facilitar i millorar la seva inserció laboral a través d'accions individuals i/o grupals. 

El servei està descentralitzat i s'ofereixen atencions als diferents municipis de la comarca. A Agramunt, les atencions del programa Orienta es faran els dijous de les 10 a les 15.30h a l'Espai Cívic, amb cita prèvia. Les persones interessades es poden apuntar a les oficines de l'Ajuntament. 

El programa ORIENTA va destinat a les persones que es troben en situació d'atur, d'especial vulnerabilitat, com ara les persones en situació de desocupació de llarga durada, o bé persones treballadores que vulguin una millora o canvi laboral. Les accions són sense cost per a les persones participants. Els col·lectius que es prioritzaran seran les persones més grans de 30 anys, en especial a aquelles que no estiguin reben cap prestació ni subsidi i altres en risc de vulnerabilitat que quedin excloses d'altres tipus de serveis especials.

Es realitzarà un seguiment personalitzat de cada participant amb un pla de treball que permetrà analitzar i conèixer les seves competències i habilitats i treballar per millorar-les o orientar-les cap a un nou perfil professional.

‘Orienta' compta amb el finançament del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançat pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Trabajo y Economia Social (SEPE).

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius