dilluns, 20 de febrer 2023

'Som i serem': volant venim i anem D'Vins', comparsa i carrossa guanyadora del 37è Carnaval d'Agramunt

'Som i serem': volant venim i anem D'Vins', comparsa i carrossa guanyadora del 37è Carnaval d'Agramunt

La comparsa ‘Som i serem: volant venim i anem D'Vins' ha sigut la guanyadora de les categories de comparses i carrosses del 37è Carnaval d'Agramunt. A la segona posició en el concurs de comparses hi ha la comparsa ‘De broma o de tempesta, a COFUCA estem de festa' i, en tercera posició, la comparsa ‘Xurrikids are back: alea iacta est'.

Pel que fa a les categories de vehicles, el segon premi per les carrosses és per ‘Venim amb banyes, no truqueu al 112 que som nosaltres' i, la tercera, per ‘Moscatus Acrimontis Collonerus Típic'.

El primer premi pels vehicles manuals és per ‘Ai perdó, en primera posició: onze sota zero és un fred imponent, però arriba el Pingu i la seva gent al millor Carnaval de Ponent!', seguit per ‘Van de Hippies' en segona posició i per ‘No som res: si la justícia no ens empara, cop de tisora a la cigala', en la tercera.

Pel que fa a la categoria de vehicles a motor, la primera posició és per ‘Simfònics del Sió'; seguir per ‘Ensucrats' i, en tercera posició, ‘Veniu a jugar!'. 

Fora dels premis que es donen pels participants a la rua de Carnaval, dir que el guanyador del concurs d'establiments és per ‘So, fa, mi, re, do, Carnaval d'Agramunt el millor', per la botiga Cal Serra del Camí de les Planes. El segon fou per ‘Sota el Pont de Ferro', per Cal Sangrà i, en tercer lloc, per ‘La ciutat de Oz', de Cal Serra del carrer Sant Joan.

Per altra part, el premi pel concurs d'habitatges va ser per ‘Un carnal llaminer'; el segon premi per ‘Agramontis' i, el tercer, per ‘Al·lucina veïna de Cal Carreter'.

Pel que fa al premi de disfresses casolanes del divendres a la nit, en la categoria de grup va guanyar ‘Les Xurripipi' i, en la categoria de parell, ‘Diumenge de firetes'.

Finalment, els guanyadors del joc Xurrikiller 2023 han estat, en categoria del Millor Xurriescut, Jordi Solanes; en categoria Franctirador d'or, per Pau Vilanova; i per la categoria Xurrisupervivent i guanyador, per Roger Súria.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius