dilluns, 27 de febrer 2023

Sílvia Fernàndez encapçalarà el projecte d'Acord d'Esquerra a Agramunt a les properes eleccions municipals

Sílvia Fernàndez encapçalarà el projecte d'Acord d'Esquerra a Agramunt a les properes eleccions municipals

L'actual alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, encapçalarà el projecte d'Acord d'Esquerra a Agramunt a les properes eleccions municipals, segons ha informat Acord d'Esquerra. El grup municipal ha anunciat que l'equip de persones que forma part d'aquest projecte polític ja fa uns mesos que estan treballant per elaborar les propostes que formaran part del programa electoral, molt enfocat a "donar resposta a les necessitats i inquietuds dels agramuntins i agramuntines i també de tots els pobles del municipi", segons indiquen.

Fernández indica que es posa a disposició de la ciutadana amb energia, dedicació i compromís: "Afronto aquest nou repte de la mateixa manera que afrontava el repte de ser la primera alcaldessa d'Agramunt el 22 de maig de 2020. L'afronto amb la mateixa energia que el primer dia, la mateixa il·lusió, la mateixa vocació de servei, la mateixa dedicació, el mateix compromís i, sobretot, la mateixa estima i respecte amb els que assumia ser la primera alcaldessa i, sobretot, amb la mateixa estima i respecte amb els que assumia ser regidora de l'Ajuntament d'Agramunt el juny del 2011".

El mateix grup també indica que, tot i que l'actual legislatura "ha estat marcada per una pandèmia que ha marcat el calendari dels projectes previstos, com a equip tenim força i ganes d'iniciar nous projectes per Agramunt". La resta de persones que conformaran aquesta candidatura es farà pública en les properes setmanes.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius