dimarts, 28 de febrer 2023

Montgai acabarà el pavelló amb els tancaments i els vestidors aquest any

Montgai acabarà el pavelló amb els tancaments i els vestidors aquest any

El municipi de Montgai impulsarà, aquest any, la finalització del pavelló multifuncional amb els tancaments, els serveis i els vestidors, tal i com indica el seu alcalde, Jaume Gilabert: "Hem de fer els tancaments, tota la zona dels vestidors i dels serveis. Tot això està previst amb l'espai reservat i ara ho farem. És una obra que està en licitació, per tant es farà properament".

Com a principal característica, dir que els tancaments permetran la interacció de l'edifici amb el seu exterior, ja que es pujarà el tancament de paret fins a una altura d'uns dos metres i, la resta fins al sostre, es cobrirà amb malla. D'aquesta forma, indica Gilabert, la infraestructura quedarà integrada amb l'entorn: "És un espai per a nosaltres molt interessant. No tanquem del tot el pavelló, el tanquem uns dos metres i a partir dels dos metres en amunt, es tancarà amb xarxes. Està envoltat d'un bosquet i és un patrimoni que volem conservar".

Per altra part, dir que al nucli de Butsènit es treballarà, durant aquest 2023, en la millora de l'espai del camp de futbol, que és el que es veu des de la carretera: "Portem mesos intentant sanejant i arreglar tota la zona de baix del poble. Tot allò ho estem sanejant i a finals de l'any passat ja vam fer una escullera de pedra i ara estem arreglant un carrer d'aquesta zona. Tot allò ho volem dignificar perquè és la imatge de Butsenit".

Un altre projecte per aquest any és acabar de restaurar les pintures barroques de Butsènit. 

Imatge del pavelló multifuncional de Montgai

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius