dimarts, 7 de març 2023

La Fundació Canals d'Urgell reivindica el paper oblidat de la dona al llarg de la seva història

La Fundació Canals d'Urgell reivindica el paper oblidat de la dona al llarg de la seva història

La Fundació Canals d'Urgell reivindicarà el paper oblidat de la dona al llarg de la seva història en el marc del 20è aniversari de l'Espai Cultural, amb una conferència que anirà a càrrec de la directora de l'entitat, Maribel Pedrol.

La xerrada porta per títol ‘Les dones dels Canals d'Urgell. Passat, present i futur' i en la mateixa és posarà de manifest que tot i que la figura de la dona no s'associa amb el dia a dia del canal, sense les dones, no hagués estat possible. Així ho indica Pedrol: "La figura de la dona sempre ha estat present en la història de la nostra infraestructura, però estem acostumats a parlar del canal des de la vessant masculina, i per tant, la dona ha quedat amagada. Aquest any, que ens hem centrat en donar protagonisme a la gent del canal, hem pensat que era el moment de començar a donar protagonisme a aquesta gent que sempre ha quedat amagada però que sempre hi ha sigut, com és la figura de la dona"

La xerrada tindrà lloc aquest dissabte, 11 de març, en el context de la commemoració del 8 de març, Dia de la Dona. Els actes de la jornada es clouran amb una sessió de portes obertes i una visita guiada a l'Espai Cultural dels Canals.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius