dimecres, 8 de març 2023

Agramunt commemora avui el Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest

Agramunt commemora avui el Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest

Agramunt ha commemorat aquest matí el 8-M, el Dia Internacional de les Dones, amb dues activitats. Per una part, s'ha programat una proposta educativa de la companyia La Pantomima que amb l'espectacle ‘Genèrics', pretén conscienciar els infants sobre el camí que encara queda per recórrer en matèria d'igualtat de gènere. 

Per altra part, a les 12.00 h a tingut lloc l'acte institucional amb la lectura del manifest davant de l'ajuntament, en el que s'ha apel·lat a tota la societat a treballar per aconseguir la normalitat feminista: "Ens necessitem totes i tots per a fer possible la normalitat feminista a les famílies, als centres educatius, als llocs de treball, als espais d'oci, a les associacions i a les institucions polítiques. A tot arreu".

Després de la lectura del manifest també s'ha presentat un punt de llibre amb un Violentòmetre, en el que es gradua el nivell de violència al que pot estar sotmesa una dona. A més, en aquesta iniciativa de l'Ajuntament d'Agramunt i l'EAP Agramunt, també hi ha informació sobre el servei telefònic gratuït i confidencial per atendre a les dones que són maltractades, el 900.900.120.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius