dimarts, 14 de març 2023

Obert el certamen literari de Sant Jordi 2023

Obert el certamen literari de Sant Jordi 2023

La regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Agramunt ha convocat una edició més del Certamen Literari de Sant Jordi. Aquest concurs literari està adreçat a infants i joves en edat escolar (de P5 fins a 2n de Batxillerat) i a majors de 18 anys.

Com especifiquen les bases del certamen cada franja d'edat ha de crear una obra diferent. Enguany les categories més específiques demanen als participants fer diferents creacions com una representació plàstica de la llegenda de Sant Jordi;  un dibuix a partir d'un poema de Joana Raspall; un rodolí i un dibuix relacionat amb l'obra de Josep Guinovart, o una poesia visual inspirada en l'obra de Guillem Viladot. Les categories genèriques demanen la redacció de cal·ligrames, un conte, una poesia, narracions o microrelat, entre altres de temàtica lliure. 

Totes les modalitats, a excepció dels majors de 18 anys, duran a terme els treballs el divendres 10 d'abril en horari escolar als seus respectius centres. Els treballs de les modalitats per a majors de 18 anys es poden presentar fins al divendres 24 de març a les oficines de l'Ajuntament o bé per correu electrònic ([email protected])-. 

Les obres guanyadores es donaran a conèixer el 23 d'abril de 2023 dins la programació d'actes per celebrar Sant Jordi. 

Les bases es poden consultar al web: https://www.agramunt.cat/actualitat/altres-publicacions/bases-certamen-literari-sant-jordi-2023.pdf?fbclid=IwAR2eGKFLfVQuuhz6dJxMi3YGTmhKQPno-BVuRwmBKK75Z_3BKLyCYMkqs9Y


Imatge: guanyadors del Certamen Literari de Sant Jordi 2022


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius